Edeaelämys®-hoidot


EDEAELÄMYS® -hoidot - Suomen luonto hoitolassamme.

Meillä täällä Suomessa on hyvin puhdas ja raikas luonto. Luonnon kauneus ja levollisuus rauhoittaa ja rentouttaa. Tämän inspiroimana olemme luoneet teille ainutlaatuisen ja uuden hoitokonseptin:
Edeaelämys® -hoidoissa voit kokea ympäröivän luonnon ääni-, raaka-aine sekä tuoksumaailmoissa!

Edeaelämys® -hoidot: Äänimaailmassa taustalla soi juuri hoitoja varten sävelletty metsäpolku-sävel. Raaka-aineissa vaikuttavat hoitoihin suunnitellut ja kehitetyt luonnon uniikit hoitoöljyt. Tuoksumaailmassa tuoksuu ympäröivän luonnon elementit.
Voit kokea aisteja hemmottelevat elämyshoidot ainoana Suomessa vain meillä Edeassa, sillä tämä uusi hoitokonseptimme on suojattu.
Astu hoitolaamme, tunne luonto!


Hinnat ilmoitettu seuraavasti: ti-pe / la + arkipyhät


Kallio

Tunne Kolin kallion lämpö ihollasi

Holiday Spa Treatment | 90min

Selän ja hartioiden kuumakivihieronta yhdessä hierontapainotteisen kasvohoidon kanssa virittävät kehon ja mielen lomatunnelmaan. Todellinen hemmotteluhoito loman kunniaksi! 

125€/135€

Hot Stone Treatment | 60min

Lämmin ja rauhoittava hoitoelämys, johon sisältyy kuivakuorinta sekä rentouttava kuumakivihieronta ylävartalolle.

90€/100€

No Pressure Treatment | 45min

Rentouttavassa niskan, pään ja kasvojen hieronnassa saat unohtaa stressin ja ottaa vastaan hyvänolon! Hoitoon sisältyy lämpöpakkaus selän alle tuomaan lämpöä ja rentoutusta koko keholle.

65€/75€

Metsä

Aisti Kolin puhdas metsä ympärilläsi

Relax Spa Treatment | 75min

Syvärentouttava vartalohoito. Hoito alkaa jalkaterien lämpökääreillä, jota seuraa syvärentouttava kokovartalohieronta. Hoitoelämyksen viimeistee päähieronta. 

95€/105€

Edea Signature | 120min

Erikoiskasvohoito sekä kiinteyttävä vartalohoito nesteitä poistavalla paikallisnaamiolla takaavat ylellisen hoitoelämyksen.  

190€/200€

Vesi

Rentoudu Pielisen laineiden äärellä

Getaway Spa Treatment | 75min 

Pako arjen kiireestä! Selän merellinen suolakuorinta ja syväkosteuttava kasvohoito yhdessä karistavat mielestä viimeisetkin arjen huolet. 

105€/115€

Serenity Spa Treatment | 90min

Hierontapainotteinen hyvänolon kasvohoito yhdessä kokovartalon ylellisen kuorintahoidon kanssa hellivät kehoa ja mieltä.

155€/165€

Toe To Top Treatment | 45min

Hierontaa erityisesti eniten käytetyille, mutta vähiten huolletuille lihaksille; jalkapohjille, käsille ja päälle/kasvoille. Virvoittavaa ja vilkastuttavaa!

65€/75€

P.s I Love You...

Kun haluat antaa Hänelle jotain erikoista ja mieleenpainuvaa. Kun haluat antaa lahjaksi hemmottelua ja hyvää oloa. Haluat antaa omaa aikaa, hetken hänelle  itselleen. Ja kuitenkin, kertoa P.s. I Love You. 

For Her | 60min

Hänelle, jolle haluat jotain erikoista ja kaunista. Ruusukylpy jaloille ja jalkoja hemmotteleva naamio. Aisteja herättelevä erikoiskasvohoito. Hoidon lopuksi lahja Hänelle. 

89€/99€

For Him | 60min

Hänelle, jolle haluat jotain rentouttavaa. Selän rentouttava puhdistus sekä hieronta ylävartalolle. Hoidon lopuksi lahja Hänelle. 

89€/99€