Elämyshoidot

Elämyshoidot ovat valmiiksi suunniteltuja hoitokokonaisuuksia juuri Sinulle.  
Olemme koonneet Kolin upean luonnon elementit yhteen ja tuoneet ne esille 
hoitoelämyksissä. Koe Kolin luonnon kauneus ihollasi.

Hinnat ilmoitettu seuraavasti: ti-pe / la + arkipyhät


Kallio

Tunne Kolin kallion lämpö ihollasi

Holiday Spa Treatment | 90min

Selän ja hartioiden kuumakivihieronta yhdessä hierontapainotteisen kasvohoidon kanssa virittävät kehon ja mielen lomatunnelmaan. Todellinen hemmotteluhoito loman kunniaksi! 

125€/135€

Hot Stone Treatment | 60min

Lämmin ja rauhoittava hoitoelämys, johon sisältyy kuivakuorinta sekä rentouttava kuumakivihieronta ylävartalolle.

90€/100€

No Pressure Treatment | 45min

Rentouttavassa niskan, pään ja kasvojen hieronnassa saat unohtaa stressin ja ottaa vastaan hyvänolon! Hoitoon sisältyy lämpöpakkaus selän alle tuomaan lämpöä ja rentoutusta koko keholle.

65€/75€

Metsä

Aisti Kolin puhdas metsä ympärilläsi

Relax Spa Treatment | 75min

Syvärentouttava vartalohoito. Hoito alkaa jalkaterien lämpökääreillä, jota seuraa syvärentouttava kokovartalohieronta. Hoitoelämyksen viimeistee päähieronta. 

95€/105€

Edea Signature | 120min

Erikoiskasvohoito sekä kiinteyttävä vartalohoito nesteitä poistavalla paikallisnaamiolla takaavat ylellisen hoitoelämyksen.  

190€/200€

Vesi

Rentoudu Pielisen laineiden äärellä

Getaway Spa Treatment | 75min 

Pako arjen kiireestä! Selän merellinen suolakuorinta ja syväkosteuttava kasvohoito yhdessä karistavat mielestä viimeisetkin arjen huolet. 

105€/115€

Serenity Spa Treatment | 90min

Hierontapainotteinen hyvänolon kasvohoito yhdessä kokovartalon ylellisen kuorintahoidon kanssa hellivät kehoa ja mieltä.

155€/165€

Toe To Top Treatment | 45min

Hierontaa erityisesti eniten käytetyille, mutta vähiten huolletuille lihaksille; jalkapohjille, käsille ja päälle/kasvoille. Virvoittavaa ja vilkastuttavaa!

65€/75€

P.s I Love You...

Kun haluat antaa Hänelle jotain erikoista ja mieleenpainuvaa. Kun haluat antaa lahjaksi hemmottelua ja hyvää oloa. Haluat antaa omaa aikaa, hetken hänelle  itselleen. Ja kuitenkin, kertoa P.s. I Love You. 

For Her | 60min

Hänelle, jolle haluat jotain erikoista ja kaunista. Ruusukylpy jaloille ja jalkoja hemmotteleva naamio. Aisteja herättelevä erikoiskasvohoito. Hoidon lopuksi lahja Hänelle. 

89€/99€

For Him | 60min

Hänelle, jolle haluat jotain rentouttavaa. Selän rentouttava puhdistus sekä hieronta ylävartalolle. Hoidon lopuksi lahja Hänelle. 

89€/99€