Kasvot

Kasvohoidot ovat kokonaisvaltaisesti rentouttavia ja aisteja hemmottelevia  hoitokokonaisuuksia. Meillä Edeassa jokaiseen kasvohoitoon sisältyy kulmien siistiminen sekä kasvojen, kaulan ja decoltee-alueen spa-hieronta. 
Hoidon jälkeen ihosi on levännyt ja kauniin kuulas. 
Toiveestasi, voimme tehdä kevyen ehostuksen kasvohoidon jälkeen.

Hinnat ilmoitettu seuraavasti: ti - pe / la+arkipyhät


Koli Beauty | 60min

Syväkosteuttava/ puhdistava kasvohoito, joka räätälöidään asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa epäpuhtauksien poisto, seerumin imeytys, hieronta sekä naamio. 

78€/88€

Koli Wellness | 45min

Ylellinen erikoiskasvohoito, joka hemmottelee aistejasi ja rentouttaa mielesi. Ihoa heleyttävät hoitoöljyt hellivät ihoasi tehden siitä levänneen ja kuulaan näköisen. Hierontapainotteinen hyvänolon kasvohoito. 

65€/75€

Koli Gentleman | 45min

Ihoa ravitseva ja vahvistava kasvohoito miehille. Hoito rauhoittaa parranajosta ärtynyttä ja herkistynyttä ihoa tehden siitä pehmeän sekä hoidetun näköisen. Tuotteiden tuoksumaailma on miedon maskuliininen. 

65€/75€

Koli Elegance | 75min

Ylellinen, ihoa kiinteyttävä erikoiskasvohoito aikuisen naisen iholle. Kokonaisvaltaisesti ihon nuorekkuutta lisäävä kasvohoito, joka madaltaa juonteita, elvyttää ja kirkastaa ihoa sekä tasoittaa ihon sävyä. 

115€/125€

MD Professional | 60min

Lääketieteellistä ihonhoitoa erilaisille iho-ongelmille; akne, atopia, couperosa, hajusteyliherkkyys. Räätälöimme erikoiskasvohoidon ihon tarpeiden mukaisesti. Hoito tehdään Biodroga MD-sarjalla.

99€/109€

Kasvohieronta | 30min

Rauhoittava ja kasvojen lihaksistoa rentouttava, kosmeettinen hieronta kasvoille. Voit yhdistää tämän myös kasvohoitoon tai varata yksittäisenä hoitona.

45€/55€