Kauneushoitolassamme Sinua palvelevat ammattitaitoiset SKY-kosmetologit sekä koulutetut hierojat.

Auli

Spa Manager, SKY-kosmetologi

On tärkeää hoitaa itseään kokonaisvaltaisesti

Valmistuin etelä-Suomen kosmetologikoulusta vuonna 2008. Vahva kiinnostus käsillä tekemiseen ja ihmisen hyvinvointiin johdatti minut opiskelemaan vielä vähän vanhempanakin uuteen ammattiin. Olen työskennellyt aiemmin mm. spa-kosmetologina Imatralla. Mielestäni kauneus lähtee sisältäpäin ja on tärkeää hoitaa itseään kokonaisvaltasesti, jotta voi hyvin! Toivon, että asiakkaani saavat hyvänolon ja rauhallisen mielen hoidoissani sekä lähtevät hyvillä mielin hetken rentoutuneena kohti uutta päivää.

Malla

SKY-kosmetologi
Kauneuden syvin olemus on pinnan alla

Työssäni olen erikoistunut vartalo-, sekä spa-hoitoihin. Pidän erityisesti spa-hoidoista, sillä niissä keskitytään asiakkaan hemmotteluun ja kokonaisvaltaiseen rentouttamiseen. Kauneuden hoidossa tärkeintä on huolehtia itsestä kokonaisvaltaisesti. Pyrin työssäni ohjaamaan asiakkaita huolehtimaan itsestään niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin.

Sarianna

Koulutettu hieroja

Sinä olet suuri ihme. Sinulla on oikeus huolehtia itsestäsi

Olen valmistunut urheiluhierojaksi vuonna 2016 Itä-Suomen Liikuntaopistosta. Lisäksi olen erikoistunut odottavien äitien hierontaan sekä lymfaattiseen hierontaan. Rakastan itseni kehittämistä ja uusia kokemuksia. Tahdon antaa asiakkailleni hetken, jossa he saavat kokonaisvaltaisesti levätä ympärillä pyörivästä arjesta, täysin oikeutetusti.